Boekingsinfo - A La Carte Cruises Google+

Boekingsinformatie

Ticketshop/Individuele vaartochten

In onze Ticketshop vindt u vaartochten waar u alleen, met z’n tweeën of met een klein groepje voor kunt reserveren. Het schip is niet voor uw gezelschap exclusief, maar u deelt het schip met andere gasten.

Selecteer de vaartocht van uw keuze en klik daarna op ‘reserveren’. U wordt dan verder geleid naar het reserveringssysteem waar u uw boeking kunt maken. Reserveringen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Uw boeking is pas definitief nadat u onze bevestigingsemail met factuur heeft ontvangen. U kunt de factuur middels een (internet)bankoverschrijving voldoen. Na ontvangst van uw betaling sturen we u een email met de boarding passes.

Betalingstermijn: 100% bij reservering.
Reserveringskosten: EUR 0.
De volgende voorwaarden zijn van toepassing: BBZ Voorwaarden.

Groepsarrangementen

U kunt via email, deze website of per telefoon een aanvraag voor een groepsarrangement doen. We stellen dan zo spoedig mogelijk een offerte voor u op. Indien u met die offerte akkoord gaat, dan stellen wij een overeenkomst op die we u per post sturen. U dient deze dan binnen 7 dagen getekend per post te retourneren.

De prijzen die gepubliceerd staan op deze website zijn richtprijzen. Definitieve prijzen zijn afhankelijk van uw groepsgrootte, de datum en de beschikbaarheid van schepen. In de offerte berichten we u de definitieve prijs.

Alle Voorbeeldarrangementen zijn inclusief beschreven catering, beschreven drankjes en beschreven activiteiten. Indien u uitbreiding van deze catering of activiteiten wenst, dan stellen wij graag een maatwerk offerte voor u op. Vraagt u er gerust naar, alles is mogelijk!

Betalingstermijn: 50% bij reservering, 50% 6 weken voor vertrek
Reserveringskosten: EUR 25.
De volgende voorwaarden zijn van toepassing: BBZ Voorwaarden.
Uitzonderingen hierop staan vermeld in de offerte/contract.

Zeilen

Bij zeiltochten bent u bent niet verplicht mee te helpen met zeilhandelingen, maar vaak is het een leuk onderdeel van een actieve dag. De schipper zal de vaartocht zo veel mogelijk volgens planning uitvoeren, maar omstandigheden zoals weer en wind zijn natuurlijk toon aangevend. Bij windkracht 7 of meer wordt meestal niet uitgevaren. Bij windkracht 6 overlegt de schipper soms met u. De eindverantwoordelijkheid en uiteindelijke beslissing ligt bij de schipper.

Verzekeringen

We raden het afsluiten van een groepsannulerings- en stormverzekering aan. Hiermee dekt u alle risico’s van annulering af inclusief het riciso van annuleren ten gevolge van het besluit van de schipper om niet uit te varen vanwege storm, zware mist of ijsgang. Indien u in dit laatste geval wel van het schip en de catering gebruik maakt, dan worden alleen de vaarkosten vergoed. Gebruikt u het schip en de catering helemaal niet, dan wordt het hele bedrag vergoed.

De kosten voor deze combinatie-verzekering bedragen 4,5% tot 7% van uw arrangementsprijs (afhankelijk van de groepsgrootte) excl. assurantiebelasting en EUR 10,- poliskosten. Het is mogelijk uw evenement aanvullend te verzekeren (o.a. reisverzekering, niet doorgaan evenement, niet verschijnen van de hoofdpersoon, aansprakelijkheid), vraag de uitgegbreide informatie aan via info@alacartecruises.nl.