Over ons - A La Carte Cruises Google+

Over ons

A La Carte Cruises is uw full-service bureau voor evenementen op het water. In de loop der jaren (in 1998 gestart en sinds 2004 onder deze naam) heeft het A La Carte Cruises Team vele ervaringen opgedaan met de verkoop van zeilreizen, dagtochten en de verhuur van traditionele zeilschepen bij evenementen. We wenden graag onze expertise aan om ook u goed te adviseren en u een onvergetelijke dag te bezorgen !

Het vlaggenschip van ons bedrijf is de driemaster Minerva. Dit prachtige witte Tall Ship is één van de grootste zeegaande gaffelschoeners in Nederland. De Minerva kan groepen van 20 tot 120 gasten ontvangen voor een zeiltocht. Aan boord staat ons eigen team geheel tot uw beschikking, vanuit thuishaven Scheveningen of vanaf een andere Europese haven.

Op deze site gunnen we u een blik op onze locaties, vaargebieden en arrangementen, maar daarnaast is nog veel meer mogelijk. We kunnen u alleen een schip verhuren, maar we kunnen ook het gehele evenement van organisatie tot aankleding eromheen verzorgen. Dat betekent een uitstekende catering op maat, spannende activiteiten aan boord of aan land, logistieke zaken, verzekeringen, hotel-overnachtingen, aansluitende externe locaties en alle details die uw evenement voor uw personeel of relaties tot een top-evenement maken.

Van een bedrijfsuitje of incentive tot elk type relatie evenement !
Neemt u contact met ons op voor een maatwerk voorstel van uw evenement.

Het A La Carte Cruises Team

Impressum

A La Carte Cruises BV
Noorderlaaik 4A
1511 BX Oostzaan

Kamer van Koophandel 34 19 91 06
BTW nr 812798946B01

T: +31 (0)75 684 14 11

info@alacartecruises.nl
www.alacartecruises.nl