4 - 6 september 2015 Wereldhavendagen Rotterdam - Tall ShipMinerva Google+

Wereldhavendagen Rotterdam

WereldhavenDagenIn 2015 vinden de Wereldhavendagen plaats op 4, 5 en 6 september en staat in het teken van de Droomhaven. Tijdens dit evenement worden alle facetten van de haven getoond. Bezoekers worden op een informatieve en ludieke manier geïnformeerd over wat er in de haven gebeurt en er staat veel havenspektakel op het water geprogrammeerd.

WereldhavendagenDe haven(gerelateerde)- bedrijven op de kades presenteren zich met bijzonder havenmaterieel, grote kranen, innovatieve projecten en schepen die van binnen bezocht mogen worden. Ook wordt er een goed beeld gegeven van de carrièremogelijkheden in de haven en zijn er tal van kinderactiviteiten. Daarnaast zijn er talloze excursies. Kies bijvoorbeeld eens voor een vaartocht met een klassiek zeilschip!

Tickets voor havenvaarten met Tall Ship Minerva

Geniet op het water tijdens een havenrondvaart met Tall Ship Minerva. Indien weer en verkeer het toelaten worden zeilen gehesen, u bent van harte welkom om mee te helpen. En kom gerust even in de stuurhut bij de kapitein kijken!

Wilt u met ons meevaren tijdens de Wereld Haven Dagen? Kijk dan in onze Ticket Shop voor de vaartochten waarvoor u losse tickets kunt bestellen.

Tall Ship exclusief voor uw gezelschap

Tall Ship Minerva

Haven en stad zijn in Rotterdam nauw met elkaar verbonden en tijdens de  Wereld Haven Dagen wordt dat nog eens benadrukt. Een prachtig moment voor havengebonden bedrijven om met collega’s gezellig het water op te gaan of om uw relaties de grootsheid van de Rotterdamse haven te tonen. Charter dan Tall Ship Minerva exclusief voor uw gezelschap voor een middagtocht, avondvaart of vuurwerktocht!

Bent u geïnteresseerd in een groepsarrangement tijdens de Wereld Haven Dagen? Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Vraag hier direct een offerte aan!