Locaties - A La Carte Cruises Google+

Locaties

A La Carte Cruises biedt evenementen op en aan het water in bekende watersteden en prachtige natuurgebieden in Nederland en verder weg. Rotterdam, Scheveningen en Amsterdam bieden u velerlei mogelijkheden en uiteraard zijn er fantastische zeiltochten mogelijk in op het IJsselmeer, de Noordzee en de Oostzee.

Tall Ships, klippers & tjalken

A La Carte Cruises biedt zeiltochten met grote klassieke zeilschepen aan. De meeste schepen hebben een heel leven achter de rug als visserschip of vrachtboot en zijn sinds kort omgebouwd voor het varen met gasten. De liefde voor de schepen en het behoud van dit gedeelte van het varend erfgoed klinkt door in de verhalen van ieder schip. Vele authentieke details zijn behouden, maar het moderne comfort is absoluut aanwezig. Een goede balans tussen oud en nieuw, klassiek en modern!

Zeiljachten

A La Carte Cruises biedt ook eersteklasse (race) jachten aan voor iedere gelegenheid, als toeschouwersschip bij een evenement, voor een bedrijfsuitje of voor uw eigen Bedrijfsregatta. We beschikken over Volvo Ocean Racers, Race Trimarans, Americas Cup jachten, Maxi Racer en nog veel meer !

Motorboten

A La Carte Cruises biedt vaartochten met diverse soorten motorschepen aan. Van grachtentochten met klassieke salonboten, tochten over de Vecht en het IJsselmeer tot city sailings in Rotterdam en Amsterdam. En voor de adrenaline liefhebbers met een powerboot met hoge snelheden over het water. Ook leuk als extra entertainment tijdens uw zeiltocht !

Aan de kade

Prachtige locaties op enkele van de mooiste plekjes aan of op het water, met uitzicht op de haven en soms monumentale oude panden. Geniet van de ruimte en rust van het alom aanwezige water.