Amsterdam e.o. - A La Carte Cruises Google+

Amsterdam

Grachten van AmsterdamAmsterdam heeft vele gezichten. Iedereen kent de 165 romantische grachten met de 1281 bruggen, de ruim 600.000 fietsen, het nachtleven en de bloemenmarkt. Maar daarnaast biedt de stad vele andere bezienswaardigheden, uitstekende winkelmogelijkheden, uiteenlopende tentoonstellingen in 50 musea en een fascinerend havengebied. Amsterdam heeft het allemaal !

Wat dacht u van een vaartocht op het Noordzeekanaal in combinatie met een bezoek aan Amsterdam? Voor actieve arrangementen stapt u aan boord van een zeilschip in Amsterdam en vaart u via de Oranjesluizen naar het IJsselmeer. Een zeer gevarieerde tocht !

Het havengebied leent zich uitstekend voor een prachtige vaartocht. U vindt hier enorme schepen uit alle delen van de wereld, de architectuur in voormalige havengebieden en de rust en de ruimte aan de randen van de haven.

Vraag hier een groepsofferte voor Amsterdam op het water aan !

Recreatiegebied het Twiske

Recreatiegebied het TwiskeRecreatiegebied Het Twiske ligt op nog geen 5 km ten noorden van Amsterdam. De oppervlakte van 650 hectare die voor eenderde uit water bestaat biedt volop mogelijkheden om te watersporten midden in een groene oase.

Bij Twiske Haven kunt u terecht voor een scala aan vaararrangementen. Wat dacht u van een Vaar & BBQ Arrangement, een speurtocht, een sloepentocht met GPS, kano natuurtocht of een complete watersportdag waar verschillende watersporten gecombineerd worden? Ook de catering kan volledig worden verzorgd, van een uitgebreide lunch, een diner in de jachtclub of een barbecue op het terras.

Voor meer informatie kijkt u op www.twiskehaven.nl.