Oostzee - A La Carte Cruises Google+

Oostzee

WindjammerparadeDe Oostzee of Baltische Zee is de zee die tussen Duitsland en Denemarken ligt. Het oostelijke gedeelte van de Oostzee grenst aan Zweden, Finland, Polen en de Baltische Staten. De Duitse havens Kiel en Rostock zijn een geliefde uitvalsbasis voor prachtige vaartochten door fjorden, langs krijtrotsen en historische hanzesteden. De zee is er rustig en het klimaat garandeert een stabiele, warme zomer. De havenstad Hamburg biedt met de groene oevers van de rivier de Elbe een wisselend landschap voor een mooie vaartocht.

De Oostzee staat ook zeker bekend om de vele nautische festivals die er elk jaar plaatsvinden. De schepen brengen u in het hart van de festiviteiten van o.a. de Duitse Kieler Woche, het grootste zomerevenement in Noord Europa en de Hanse Sail Rostock. Parades van schepen, zeilwedstrijden, nautische markten op de kade en optredens van diverse artiesten wisselen elkaar af in een vrolijk nautische sfeer.

Hanse SAIL RostockNeemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een dagtocht, brunchvaart of avondtocht (met vuurwerk) tijdens één van de volgende festivals: