Twiske Haven - A La Carte Cruises Google+

Twiske Haven

Twiske HavenBij Twiske Haven kunt u terecht voor een ontspannen dagje in de natuur. Onze jachthaven biedt ligplaatsen en bootverhuur van roei- en zeilboten, electrosloepen en kano’s. Ook worden er vaararrangementen aangeboden aan particulieren en bedrijven. Tevens vindt u er een vergaderruimte met spectaculair uitzicht over de Stootersplas.

Terras aan het water Aan de haven vindt u eetcafé de Jachtclub met terras aan het water. De Jachtclub verzorgt de catering voor de groepsarrangementen en vergaderingen op doordeweekse dagen. In de weekenden en de schoolvakanties is de Jachtclub echter voor iedereen geopend met een kleine nautische kaart.

Met de hele familie in een electrobootTwiske Haven & Jachtclub is ook zeer geschikt voor kleine en grote groepen. Vier uw verjaardag, jubileum of afstuderen met een mooi diner, gezellige borrel of swingend feest. Geniet van het terras aan het water met heerlijke hapjes en drankjes. De kleinere kinderen vermaken zich prima op het terras-strandje met schepjes en speeltjes en de grotere kinderen kunnen met de waterfiets zwaan of een kajak in de haven varen.

Voor meer informatie kijkt u op www.twiskehaven.nl.