13 april Open Twiske Dag - A La Carte Cruises Google+

13 april Open Twiske Dag

Het TwiskeOPEN TWISKE DAG op zondag 13 april, een dagje op vakantie in uw eigen achtertuin!

Er even helemaal tussenuit? Kom dan op zondag 13 april naar de OPEN TWISKE DAG. Ondernemers en verenigingen zetten hun deuren open van 11.00 uur tot 16.00 uur en organiseren demonstraties, rondleidingen en activiteiten, gratis of tegen een kleine vergoeding. Ontdek eens wat er allemaal in het Twiske gebeurt!

Ga op natuur-excursie met een gids en bezoek de bijenstal voor de lekkerste honing. Bezoek de vernieuwde zorgboerderij met moestuin en boerderijwinkel. Bekijk demonstraties helmduiken, reddingshonden en laser-zeilen. Probeer eens een fluisterboot, speel boerengolf of ga boogschieten. Of geniet gewoon lekker op het terras met een muziekje van een DJ of Jazzband.

Kinderen
Twiske HavenVoor kinderen zijn er leuke spellen en speurtochten en er kan geknutseld worden. Schilder met een kunstenaar en vele andere kinderen op een levensgroot doek. Doe mee met een proefzeilles of probeer een spelletje lasergame uit! De avonturenspeelplaats is ook open en kinderen kunnen daar heerlijk spelen in het speelkasteel, kruipen door het buizenfort, zweven aan de kabelbaan en nog veel meer. Op verschillende plekken in het gebied staan springkussens.

Het Twiske
Het TwiskeMidden in de natuur en op slechts 5 km van Amsterdam:  een prachtig recreatiegebied met mooie fiets-, wandel- en ruiterpaden. In Het Twiske kunt u ook heerlijk varen, picknicken, skaten, en paardrijden of lekker relaxed op het strand liggen.  In het bezoekerscentrum vindt u allerlei informatie over het gebied en de omgeving. Ook zijn er leuke restaurants, een haven, zorgboerderij, avonturenspeelplaats en een molen.

Kortom, Het Twiske : een dagje op vakantie in uw eigen achtertuin !

Meer info op www.opentwiskedag.nl.