21 april Opening Watersportseizoen Scheveningen - A La Carte Cruises Google+

21 april Opening Watersportseizoen Scheveningen

Minerva - Open Haven DagOok dit jaar zal het watersportseizoen in Scheveningen feestelijk geopend worden! Deze keer in een nieuw jasje gestoken:  als SAIL evenement voor iedereen toegankelijk.

Op tweede paasdag, 21 april, zullen diverse watersportbedrijven in en rondom de haven van Scheveningen hun activiteiten aan het publiek tentoonstellen en de mogelijkheid tot meedoen bieden. Voor jong en oud zal er van alles te beleven zijn, van rondleidingen op een ex-marineschip en de verkeerscentrale tot meevaren met een Ribactie_3speedboat of driemaster. Of probeert u eens een proefles zeilen, golfsurfen of kitesurfen uit ! Jachtclub Scheveningen organiseert in samenwerking met de KNRM een Safety Fair om het seizoen veilig van start te gaan en diverse winkels en restaurants bieden leuke acties. Kortom, een spetterend evenement om in uw agenda te zetten !

Kijk snel in de TICKET SHOP en boek tickets tegen kennismakingstarief voor de vele activiteiten deze 2e Paasdag. Het evenement sluit aan bij de Week van de Watersport, die voor het eerst in Nederland georganiseerd wordt onder het motto ‘Iedereen het water op !’.

Meer info op www.openingwatersportseizoen.nl.

Activiteit MINERVA tijdens de Opening  van het Watersportseizoen 2014

De driemaster Minerva houdt Open Schip tijdens de Opening van het Watersportseizoen Scheveningen. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur om het schip te komen bekijken en ideeën op te doen voor privé of zakelijke zeiltochten, bijzondere diners of feesten. U kunt ook vooraf uw offerte opvragen en deze dag samen met ons bespreken. Vraag hier uw offerte aan!

De hele dag is onze sfeervolle scheepsbar geopend met een breed assortiment aan koude en warme dranken tegen schappelijke prijzen!

Van 16.00 – 18.00 kunt u met ons meezeilen tegen het kennismakingstarief van € 25,- p.p. Boek hier alvast uw tickets!

4e Opening Watersportseizoen Scheveningen

Dit initiatief is genomen als tegenhanger van de Opening van het Strandseizoen, zodat ook de haven en de watersport aan het begin van het seizoen onder de aandacht van de particuliere en zakelijke klant gebracht worden.

Watersport biedt namelijk privé veel plezier, maar is ook een ideale achtergrond voor relatie-evenementen, bedrijfsuitjes, familiedagen of personeelsfeesten. Heerlijk samen het water op, ontspannen en toch actief, en voldoende tijd om met elkaar bij te praten, te dineren of informeel te brainstormen. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord!