Scheveningen - A La Carte Cruises Google+

Scheveningen

Kurhaus - Scheveningen

Bekijk hier direct de Winter Arrangementen in Scheveningen !

Scheveningen is de spetterende strand- en havenplaats van Den Haag en omstreken. Van hieruit kunt u een heerlijke zeiltocht op de Noordzee maken met prachtig uitzicht op de Zuid-Hollandse kusten en de boulevard van Scheveningen. De bekende boulevard, ’s avonds romantisch verlicht, is een karakteristiek punt in het uitzicht vanaf zee.

Scheveningen biedt volop activiteiten. Er zijn legio arrangementen mogelijk, van strand-activiteiten tot een bezoek aan Holland Casino of een tour door de binnenstad van Den Haag. Het is een goede uitvalsbasis voor (zakelijke) evenementen en conferenties. Het aanbod van hotels, vergader locaties, restaurants en musea is zeer uitgebreid.

De Haven van Scheveningenhaven van Scheveningen barst van de activiteiten en biedt een gezamenlijk thuis aan plezier- en beroepsvaart. Het is een van de belangrijkste vissershavens van Nederland en er is een grote vloot van duurzame staandwant vissers. In de weekenden ziet u ook de grotere kotters en de imposante vissersschepen die de vis reeds bevroren aanleveren. En daarnaast zijn er ook nog diverse sportvissersschepen. Aan de andere kant van de haven is een jachthaven, een basis voor de zeezeilschool en de ligplaats van de driemaster Minerva.