Lunch/Diner/BBQ/Buffet - A La Carte Cruises Google+

Lunch/Diner/BBQ/Buffet

Buffet a/b MinervaZoekt u een unieke locatie voor een mooi diner ter ere van een bijzondere gelegenheid? Een varende lunch ? Een familie brunch? Of een barbecue met een groep? Overweeg dan eens een locatie op of aan het water.

Op het water smaakt alles beter ! Zeilen en navigeren zorgen meteen voor een leuke bezigheid. En uiteraard geniet u aan dek van de zon en de frisse wind door de haren. Ideaal voor een wisselend gezelschap !

Wij bieden zeiltochten vanaf Scheveningen met Tall Ship Minerva. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden in Rotterdam, Amsterdam en op het IJsselmeer. Vraag hier een offerte aan.

Geen zeebenen? Geen probleem, kom dan naar onze locatie nabij Amsterdam: Twiske Haven & Jachtclub. Geniet hier midden in de natuur, aan het water, van de eerlijke en heerlijke gerechten van onze kok. Salades en kruiden dit jaar uit eigen tuin !

Varen & Barbecue

Ga eerst lekker zeilen en geniet na afloop van vers gegrilde gerechten. Ofwel voor anker of wel afgemeerd in de haven, waar u een (half) uurtje kunt borrelen terwijl de bemanning de barbecue voorbereidt ! Aan dek kunt u daarna genieten van heerlijke live cooking. Sailing & BBQ is mogelijk vanaf Scheveningen of op het IJsselmeer.

Bij Twiske Haven geniet u van uw privé barbecue area. De watersportliefhebbers kunnen bijv. eerst een uurtje gaan varen in een bootje naar keuze (electroboot, roeisloep, zeilboot of kano) en de landrotten genieten vast van een drankje op het terras. Daarna grilt u zelf de heerlijkste gerechten op de barbecue en geniet u van het salade buffet dat onze kok heeft bereid.