Bedrijfsuitje - A La Carte Cruises Google+

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? A La Carte Cruises helpt u graag op weg met de leukste personeeluitjes aan en op het water.

Aan de touwenEen bedrijfsuitje zeilen betekent teamwork, plezier en ontspanning. Samen met collega’s, lekker uitwaaien op het water, strijden voor de winst in een zeilwedstrijd of juist een ontspannen zeiltocht en na afloop borrelen op het terras; een ideaal bedrijfsuitje! Wij bieden zeiltochten vanaf Scheveningen, Rotterdam, Amsterdam en vele havens langs het IJsselmeer.

ZeilregattaBij Twiske Haven, op 5 km van Amsterdam midden in de natuur, kunt u terecht voor een scala aan vaararrangementen. Wat dacht u van een Vaar & BBQ Arrangement, een speurtocht, een sloepentocht met GPS, kano natuurtocht of een complete watersportdag waar verschillende watersporten gecombineerd worden? Of liever een activiteit aan de waterkant: boerengolf, boogschieten, steppen of solex rijden. Ook de catering kunnen wij volledig voor u verzorgen, van een uitgebreide lunch, een diner in de Jachtclub of een barbecue op het terras.

Vraag hier een offerte aan.