Winter Arrangementen aan en op het water Google+

Winter Arrangementen

Ieder jaargetijde heeft iets te bieden op en aan het water. Op rustige herfstdagen is het goed toeven in de natuur, bij stormachtig weer zoekt u juist de knusse beschutting binnen op en sneeuw maakt natuurlijk alles mooier ! Kortom alle redenen om ook in de winter een locatie op of aan het water te kiezen.

Tall Ship Minerva – Scheveningen

Tall Ship MinervaOok in het najaar en op winterse dagen is Tall Ship Minerva vanuit thuishaven Scheveningen een uitstekende locatie voor uw bedrijfsuitje of vergadering, familiedag, jubileumfeest of elke andere gelegenheid!

In de winter adviseren we een korte vaartocht in combinatie met een mooi diner, meeting of feest in de haven. Heerlijk even uitwaaien tijdens een stoere wintervaartocht en daarna binnen lekker opwarmen met een borrel of stevige winterkost. Welkom aan boord !

Heeft u nog niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!

Twiske Haven & Jachtclub – Oostzaan/Amsterdam

20121206_101425Bij Twiske Haven kunt u ook in de winter voor elke gelegenheid wel terecht. Van verjaardagsfeest, jubileum of nieuwjaarsborrel met collega’s tot een dagje uit of diner met de familie, receptie of teambuilding.

Wij hebben diverse arrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen wensen aan ons doorgeven voor een arrangement op maat.

Neemt u eens een kijkje naar de mogelijkheden:

Voor een aanvraag of reservering kunt u hier terecht.

Diner met Vaartocht op een klassiek zeilschip

Minerva - Hotel New YorkZoekt u een ludieke locatie voor uw groepsdiner? Denk dan eens aan een diner met vaartocht aan boord van een klassiek zeilschip !

Heerlijk genieten van een buffet terwijl u langs de skyline van Rotterdam of Amsterdam vaart. Of eerst even een frisse neus halen op zee en daarna heerlijk aan tafel dineren. Of het IJsselmeer by night met een goede maaltijd aan boord. Wat dacht u van een brainstorm of meeting op het water ? Een ervaring waar nog lang over nagesproken zal worden !

Bekijk de mogelijkheden per haven/vaargebied:
Rotterdam
Scheveningen
Amsterdam
IJsselmeer
Of vraag direct een groepsofferte aan voor een arrangement op het water!