Zeiltocht - A La Carte Cruises Google+

Zeiltocht

Onder vol zeilAan boord vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers drinken hun koffie bij dit machtige schouwspel. Naar keuze is het echter mogelijk om een ècht actief zeilprogramma op te zetten, waarbij uw gezelschap in groepen wordt opgedeeld en ieder zijn eigen uitleg en verantwoording krijgt. U vaart dan al snel zelf het schip ! Indien u uw groep over meerdere schepen is verdeeld, kunt u zelfs een wedstrijd varen.

A La Carte Cruises biedt zeiltochten voor groepen vanaf Scheveningen, Rotterdam, Amsterdam en vele havens vanaf het IJsselmeer en de Oostzee.

Zakelijk zeilen of familiezeilen?

TeamuitjeDe zeilschepen zijn exclusief te reserveren voor talloze zakelijke doeleinden. Gaat u dit jaar met uw bedrijfsuitje het water op? Lekker actief met alle collega’s bezig zijn en hen op informele wijze leren kennen, ideaal na bijvoorbeeld een fusie van bedrijven of afdelingen. Naar keuze kan er ook een element teambuilding ingebouwd worden. Hoe gaat u uw klanten en relaties dit jaar verder aan u binden? Nodig hen uit voor een ludieke vaartocht en/of een bijzonder zaken diner op een prachtig tall ship, klipper of tjalk met uitstekende catering en voortreffelijke service. De bemanning regelt alles zodat u tijd heeft om u met uw gasten bezig te houden.

Jong talent aan het roerZeilboten bieden ook prachtige locaties voor een bijzonder feest, een (varende) borrel voor familie en vrienden of een mooi diner ter ere van een bijzondere gelegenheid. Het hele gezin kan mee ! Voor de kleintjes zijn er zwemvesten en iedereen wordt naar vermogen en interesse bij het zeilen betrokken.

Wij bieden zeiltochten met ons vlaggenschip de Minerva voor groepen van 20 tot 120 personen vanaf Scheveningen.
Zie www.tallshipminerva.nl.

Vaart u liever vanaf een andere haven, dan zoeken wij graag een schip dat bij uw groep past !
Vraag hier een offerte aan.