Vergaderen - A La Carte Cruises Google+

Vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlokatie? Eén waar u het brainstormen letterlijk en figuurlijk kunt combineren met een frisse wind door de haren? Dan is een vergadering op of aan het water een mooi alternatief voor vergaderen op de hei!Meeting_1

Aan boord

Uw bespreking, vergadering of brainstormsessie vindt plaats op het dek of in de salon. Zo’n bijeenkomst wordt op een schip automatisch ook een ontspannen bezigheid. Juist die combinatie zorgt voor een bijzondere sfeer en geeft uw zakelijke bijeenkomst net dat kleine duwtje in de goede richting.

Wat dacht u van ’s ochtends vergaderen en ’s middags het water op? Uw gasten kunnen nu nog eens informeel met elkaar de agendapunten van de ochtend doorspreken en elkaar op een hele andere wijze leren kennen!

Wij bieden vergaderarrangementen in Scheveningen, Rotterdam, Amsteram en op het IJsselmeer. Vraag hier uw offerte aan.

Aan land

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Midden in de natuur, maar toch dichtbij de Randstad? Pland uw bijeenkomst dan bij Twiske Haven (5 km van Amsterdam) en doe inspiratie op in de rustgevende ambiance van water en kom tot uw beste ideeën en afspraken ooit !

Teambuilding

Meeting_2Een dag of weekend zeilen biedt een uitstekende setting voor teambuilding: tijdens het zeilen moet er goed samengewerkt worden; er is een reële taakverdeling nodig; de ketting blijkt direct zo sterk als de zwakste schakel; onderweg en in de havens is er ook genoeg gelegenheid voor gesprekssessies om elkaar beter te leren kennen, afgezonderd van de buitenwereld; je kunt elkaar nauwelijks uit het oog verliezen; eventuele spanningen móeten uitgepraat worden; het probleemoplossend vermogen van je team blijkt direct in een actieve zeilsituatie.

Er zijn diverse mogelijkheden, alle programma’s kunnen op maat gemaakt worden. Bekijk hier het Teambuilding Arrangement in Scheveningen of vraag een offerte aan voor andere locaties via het contactformulier.